Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

De afgelopen jaren heb ik met succes Nederlandse klanten bijgestaan in het aankopen van onroerend goed. De behoefte aan ondersteuning die deze klanten wensten was verschillend. Er waren klanten bij waar ik alles van A tot Z heb geregeld en andere klanten die meer zelf wilden doen. 

De ondersteuning is gebaseerd op het uurtarief, waarbij u zelf bepaald voor welke onderdelen u mij in wilt schakelen. 

Ik kan ondermeer bijstaan en adviseren bij het zoeken en vinden van onroerend goed at aansluit bij uw wensenpakket, het doornemen en uitleg geven van de verkoopinformatie, de taxatie en het bouwkundig rapport, contacten leggen met de gemeente in verband met bestemmingsplannen, informatie in verband met eventuele woonplicht en vergunningen, erfrechten, eventuele renovatiekosten, adviseren bij het doen van een bod, het bepalen van een strategie in verband met het bieden, mogelijkheden van financiering, het doornemen van het koopcontract, advisering als het gaat om verzekeringen en andere zaken die bij de aanschaf van onroerend goed komt kijken. Hierbij heb ik de mogelijkheid om mijn uitgebreide netwerk aan te wenden. 

Ik kan desgewenst ook aanwezig zijn bij bezichtigen en sleuteloverdracht. Dit geldt voor heel Denemarken, waar de uurprijs bepalend is, evenals de km vergoeding die door de staat is vastgesteld op 2 dkk per km. 

Voor juridische bijstand in de vorm van een advokat (ter aanbeveling) kan ik u ondersteunen met diverse contacten in mijn bestaande netwerk. 

Een huis huren is ook een mogelijkheid. Hier kan ik samen met u op zoek gaan naar geschikte huurruimte, aanwezig zijn bij bezichtigingen of de bezichtiging namens u uitvoeren. Bij de laatste optie is een videocall tijdens de bezichtiging een optie om er ook zelf bij “aanwezig” te zijn. Een huurovereenkomst is het best op te stellen via een advokat in Denemarken.