Verhuizen

Verhuizen naar Denemarken

Een verhuizing naar een ander land betekent goede voorbereiding. Allereerst is het belangrijk na te gaan welke spullen mee verhuizen en welke u niet meeneemt en dus weg doet. In Denemarken worden de meeste woningen verkocht met behoud van het witgoed. Dit kan van invloed zijn op datgene u wenst/wilt meenemen vanuit Nederland. 

Een ander belangrijk aspect is dat alles wat in een verhuisdoos kan, hierin verpakt wordt. Dit maakt het inpakken van de verhuiswagen vele malen makkelijker. 

U kunt kiezen voor een doe-het-zelf verhuizing. Hierbij zorgt u zelf voor het inpakken en verhuizen van uw spullen. Dit kan bijvoorbeeld door het huren van een vrachtwagen, bestelbus of andere vervoermiddelen.  Ook kunt u het deels uit handen geven, waarbij u ondersteuning krijgt bij het huren van de vrachtwagen en het inhuren van een chauffeur. Het inpakken van de spullen is voor uw eigen rekening. Dit is een dienst die wij voor u kunnen verzorgen. 

En u kunt natuurlijk kiezen voor een verhuisbedrijf die u alles uit handen neemt. Hiervoor zijn er verschillende bedrijven die u kunt raadplegen voor een offerte. Wij hebben goede ervaringen gehad met:

De Jong verhuizingen
Nije Buorren 2
8551 PN Woudsend
Friesland

T. +31 (0)514-591362
E. info@dejongverhuizingen.com

Op het moment zijn veel verhuisbedrijven vol geboekt; houdt hier rekening mee in uw planning.