Diensten

Diensten

Online advies gesprek

U kunt een individueel online adviesgesprek aanvragen. Hierbij bepaalt u zelf de inhoud van het gesprek. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over de verhuizing naar Denemarken, de benodigde papieren voor registratie, werk zoeken of vragen omtrent het kopen of huren van een woning. 

350 DKK per uur

Hulp bij aanvragen registratiebewijs

Ik kan hulp bieden bij het vinden van de juiste formulieren voor de aanvraag van een registratiebewijs. Ook kan ik u helpen de juiste route te kiezen om het emigratieproces te starten. 

350 DKK per uur

Aankoopbegeleiding onroerend goed

Er zijn u al meerdere Nederlanders/Belgen voorgegaan. Sinds 2019 sta ik Nederlandse en Belgische klanten bij in het aankopen van onroerend goed waardoor zij met succes een woning of ander onroerend goed hebben kunnen bemachtigen. 

350 DKK per uur

En dan denk je misschien, waarom zou ik hulp nodig zijn? En waarom via wonen-leven-Denemarken?

De ervaring heeft geleerd dat toekomstige emigranten het moeilijk hebben met het kiezen van de juiste weg. De behoefte aan duidelijkheid over welke weg te volgen is groot. Door het enorme verschil wat er kan zijn van ieder individueel traject zijn er niet veel standaard antwoorden te geven op vragen over emigreren naar Denemarken. 

 

Het emigratieproces ziet er voor iedereen anders uit. Zo ook de behoefte aan begeleiding. De ervaring heeft geleerd dat emigratiebegeleiding bijstaat in een bijzonder en druk proces. Meestal is het uitzoeken van de nodige zaken een lastig iets, wat in de avonduren of na het werk gedaan moet worden. Hierbij wil ik u graag ondersteunen.